Service

Service står i kjernen av hva vi tilbyr. Dette gjelder for alle våre ansatte og hvordan de oppleves, men siden vi jobber med ventilasjon, kjøling og byggautomasjon, er dette også særdeles viktig - for å sikre problemfrie anlegg med lave driftskostnader.

Solheim og Larsen Klima AS har mange teknikere som disponerer fullt utstyrte servicebiler, og vi har kapasitet til å betjene en stor kundemasse i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold.

Gode serviceavtaler, og døgnåpent servicenummer for avtalekunder

Servicekontraktene våre for anlegg utformes alltid sammen våre oppdragsgivere. Vi har lang erfaring med en omfattende bredde tilknyttet ventilasjon, kjøling, og byggautomasjon, og har derfor god oversikt på hvilke serviceintervaller som bør følges. Dette inkluderer vi i våre anbefalinger, og vårt mål vil alltid være at avtalene skal sikre anlegg uten driftsstans eller høye driftskostnader.

Ta kontakt om du har spørsmål vårt tilbud tilknyttet service.

Serviceavtale


Døgnåpent servicenummer, avtaler som sikrer kontinuerlig drift og problemfrie anlegg og erfarne teknikere med fullt utstyrte servicebiler som kan løse det meste på stedet er blant fordelene ved å velge våre serviceavtaler.

>> Les mer om serviceavtaler her

Ventilasjonsservice


Ventilasjonsservice er noe man bør få utført årlig for nyere anlegg, mens det for eldre anlegg kan være fordelaktig for å sikre driften at dette utføres oftere.>> Les mer om ventilasjonsservice

Feilsøking


Om det er mistanke om feil på ventilasjon, kjøling eller byggautomasjon, så kan vi utføre feilsøking av anlegg. Våre teknikere har fullt utstyrte servicebilder, og kan ofte også rette opp i feil umiddelbart.