Bygningsautomasjon

Hos Solheim og Larsen Klima AS står bygningsautomasjon i sentrum for tjenestene vi leverer. Vi har 14 ansatte med lang erfaring innen bygningsautomasjon som står klare til å hjelpe med alt fra styring, regulering og overvåking. Alle våre teknikere gjennomfører årlig FSE-L kurs, og vi kjører også et eget undervisningsopplegg i bedriften hvor foredragsholdere er alt fra våre leverandører til egne ansatte med spesialkompetanse.

Når vi bistår med bygningsautomasjon legger vi alltid vekt på slutteffekten. Det skal være energieffektivt, gi best mulig inneklima og så langt som mulig ikke være en estetisk sjenanse for alle som oppholder seg i bygget.

Vi utfører service, ombygging og installasjon

En helhetlig løsning for bygningsautomasjon stopper ikke etter installasjon av styringssystemet og komponentene. Vi tilbyr derfor også service på alt fra styringssystemene til utbytting av komponenter og ved behov også ombygging av hele systemet.

Med høy kompetanse på inneklimarelaterte problemstillinger og veldig dyktige prosjektledere med lang erfaring er vi derfor en trygg samarbeidspartner når behovet for bygningsautomasjon oppstår.

Om du har spørsmål om bygningsautomasjon eller ønsker vår bistand ta kontakt her.

Vi holder til på Kolbotn like utenfor Oslo, men hjelper til med bygningsautomasjon i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold.